Psa ubil a v osade skonzumoval.Vlámal sa do baru a kradol.Peniaze vylákal a pôžičku nevrátil.

08.07.2011 Celý región

Psa ubil a v osade skonzumoval:
Poverený príslušník včera obvinil 31 ročného muža z Bardejova, z prečinu týrania zvierat. Obvinený dňa 15.6.2011 v čase okolo 23.30 hod. v obci Lukov, okres Bardejov pod osadou usmrtil túlavého psa rasy kríženec. Psa chytil za zadné nohy a udrel mu hlavu o peň stromu. Následkom čoho pes začal chrčať, pričom mu položil ruku na srdce, ktoré psovi ešte bilo. Opätovne chytil psa za zadné nohy a opäť mu udrel hlavu o peň stromu, následkom čoho pes prestal chrčať. Obvinený zobral psa na plece a išiel s ním smerom do osady, kde po prejdení asi 200 metrov sa pes prebral. Opäť chytil psa za zadné nohy a udrel mu hlavu o betónový stĺp, následkom čoho psa usmrtil. Potom ho položil na zem a udrel 10 krát palicou. Usmrteného psa zobral do osady, stiahol ho z kože, mäso orezal, stopil, pričom škvarky a masť použil pre vlastnú potrebu.


Vlámal sa do baru a kradol:

Vranovskí policajti včera začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Doposiaľ neznámy páchateľ zo dňa 6.7.2011 na 7.7.2011 v obci Dlhé Klčovo, okres Vranov n/T v budove, v ktorej je situovaný bar, poškodil visiaci zámok a ochrannú mrežu vchodových dverí a vošiel do priestorov baru. Následne odcudzil z barového pultu cigarety, alkohol, cukrovinky a hotovosť vo výške 400,-EUR. Majiteľovi baru spôsobil celkovú škodu krádežou a poškodením vo výške 725,- EUR. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.


Peniaze vylákal a pôžičku nevrátil:

Humenský vyšetrovateľ včera obvinil z prečinu podvodu 44 ročného muža zo Sniny. Obvinený muž v mesiaci november roka 2009 v Snine, od 54 ročného muža z Košíc pod zámienkou poskytnutia pôžičky na podnikanie vylákal finančnú hotovosť vo výške 4.000,-EUR, ktorú mal vrátiť do júna roka 2010. Obvinený požičané peniaze doposiaľ nevrátil a pôžičku popiera. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na dva roky.
 

Vyberte región